Kontroller dataene dine: Slik slår du av iCloud-sikkerhetskopien

Siden starten har iCloud etablert seg som en av de mest populære Apple-lagringstjenestene og med rette. Det gir brukerne pålitelig tilgang og muligheten til å lagre, synkronisere og sikkerhetskopiere innhold (og mye mer) på flere enheter.

Det er en trøst å vite at alle dataene dine blir sikkerhetskopiert til skyen. Imidlertid er det også spørsmålet: 'Hvordan slår jeg av iCloud hvis jeg ikke bruker det?' Dette spørsmålet blir mer og mer vanlig.

Mens et sterkt flertall av brukerne fremdeles favoriserer å bruke iCloud-funksjonen, kan det av mange grunner være på tide å gjøre en endring. Vi gir deg hva, hvorfor og hvordan du bør gjøre for å slå av iCloud-funksjonen på iPhone-en din.




sms via e-post

Hva er iCloud-sikkerhetskopi?

La oss starte med det grunnleggende og jobbe oss fremover. Enkelt sagt, Apples iCloud-funksjon lar deg synkronisere og lagre dataene du trenger på flere enheter.




Med andre ord, iCloud gir deg enkel tilgang til dataene dine om du bruker en iPhone, iPad osv. Så lenge du er logget på med den samme Apple ID, kan du finne alt iCloud-innholdet ditt på hvilken som helst enhet.

ICloud i seg selv har vist seg å være et hendig dandy verktøy for de som ønsker eksklusiv tilgang til innholdet deres uansett hvilken enhet de bruker. Den tilbyr også hver bruker 5 GB gratis lagringsplass. I tillegg kan brukere lagre og synkronisere bilder, filmer, musikk og dokumenter, i tillegg til å oppdatere kalendere, legge til kontakter og mye mer.

I tillegg til å lagre og synkronisere, er iCloud nyttig for andre ting også. Den kan brukes til å sikkerhetskopiere data, dele bilder og til og med finne din iPhone hvis den er tapt eller stjålet. Det er riktig, hvis du har Find My iPhone-funksjonen aktivert, vil ikke tyvene kunne slå av eller deaktivere telefonen uten iCloud-passordet ditt.

Årsaker til at du ikke trenger iCloud

Så hvis iCloud gir deg alle disse kule og nyttige funksjonene, hvorfor vil du da slå den av?

Svaret kommer alltid tilbake til den mest verdsatte varen i online verden - personvern. Så nyttig som iCloud kan være, kan det komme en tid hvor du bare vil at den skal være slått av for å bevare private data fra uautoriserte brukere.


venmo money scam

Sannheten er at det er de av oss som kanskje ikke vil ha visse bilder og dokumenter automatisk delt for alle å se. Det inkluderer Apple også. Eller kanskje du bare vil sette en pause på at iCloud synkroniserer bestemt innhold fra en enhet til en annen.




Slik slår du av iCloud

Det er ganske enkelt å slå av iCloud, og det er til og med en måte å velge og velge hvilke apper og evner du vil slå av eller holde på. Du kan slå av synkronisering for spesielle elementer, logge av iCloud eller bare slette kontoen fra enheten din.

Hvis du vil slå av / logge av iCloud på iPhone, følger du disse enkle trinnene:

  • Begynn med å gå til din innstillinger app
  • Trykk på Navn øverst på skjermen
  • Bla til bunnen og velg Logg ut alternativ
  • Deretter blir du bedt om å oppgi Apple-ID-en din. Trykk på Skru av knapp. Dette vil resultere i å slå av funksjoner som, Finn min iPhone.
  • Herfra kan du velge hvilke data du vil beholde på telefonen. Velg en velg det spesifikke programmet / appene du vil beholde ved å flytte glidebryteren til grønt (på).
  • Fortsett ved å tappe på Logg ut -knappen i øverste høyre hjørne.
  • Velg Logg ut alternativ en siste gang. Du er nå logget av, og iCloud og funksjonene er deaktivert.

Nå spør du sannsynligvis: 'Hva hvis jeg ikke vil slå av iCloud helt, men bare noen spesifikke funksjoner?' Godt spørsmål.


hun logger på

Bare gå gjennom følgende trinn:




  • Gå til din innstillinger
  • Velg din Navn
  • Trykk på iCloud
  • En skjerm med alle listede iCloud-funksjoner vises. For å deaktivere funksjonene du ikke ønsker, kan du flytte glidebryterne til de blir hvite. Dette betyr at funksjonen er slått av.
  • Nå, for visse funksjoner, for eksempel bilder, må du ta et ekstra skritt. Trykk på Meny -knappen for hver å bli omdirigert til en annen skjerm med flere alternativer. Du kan flytte glidebryteren derfra.

Det er det, iCloud-enheten din er avvarmet til du velger å bruke den igjen.