Slik deaktiverer du Facebook-kontoen din uten å slette den

I tilfelle du ikke visste det, indikerer rapporter at bruk av Facebook begynner å avta. Kanskje det er den falske nyheten. Eller de virale videoene. Eller annonsene. Facebooks brukere stemmer tydelig.

Facebook sa at det gjør noe for å løse problemet. Det vil finpusse algoritmen for å prioritere innlegg fra vennene dine, du vet, innleggene som virkelig betyr noe for deg. Å få kontakt med venner er det som gjorde Facebook så populært uansett.

Begynner du å merke endringer i Facebook Newsfeed? Det er den nye algoritmen på jobben. Og jeg klandrer ikke dem, Facebook er på grensen til 'kontekst kollaps.' Dette betyr at brukere deler færre og færre innlegg.




amazon tilbake til skolesalg

Hvis du reduserer Facebook-bruken din, kan varslene dine stables opp! Det kan til og med være koder som er pinlige eller kryddeverdige. Vennene dine kan til og med tro at du ignorerer dem med vilje!




Men den lille pausen fra Facebook kan koste deg vennskapene og forbindelsene du har bygget underveis.

Super-avlogging

Så hva kan du gjøre? Hvis du ikke vil slette Facebook-kontoen din direkte (for mange minner, jeg vet), kan du ganske enkelt deaktivere den midlertidig. Det kalles 'superlogoen', og det var et triks som ble brukt av tidlige personvernbevisste brukere hver gang de forlater nettstedet.





se filmer mens du er på farten

Deaktivering av Facebook-kontoen din vil ikke slette den, den vil ganske enkelt suspendere den. Du vil beholde alle dataene du har samlet i løpet av årene, og de vil fortsatt være tilgjengelige når du aktiverer Facebook-kontoen din på nytt.





last ned kutt ledningen

Slik gjør du Facebook-superlogoen:




  1. Gå til 'Innstillinger' på Facebook-kontoen din (klikk på opp-ned-trekanten øverst til høyre på skrivebordet og velg deretter innstillinger).
  2. Velg “Generelt” i venstre kolonne.
  3. Velg 'Administrer konto.'
  4. Klikk 'Deaktiver' eller 'Deaktiver kontoen din.'

Husk at når du har deaktivert kontoen din, vil ikke Facebook-kontoen din være synlig lenger. Vennene dine kan ikke søke etter deg, merke deg eller melding deg. Vennene dine kan til og med tro at du har slettet kontoen din.

Ikke bekymre deg. Når Facebook-bruddet ditt er over, kan du aktivere kontoen din når som helst ved ganske enkelt å logge deg på igjen. Du trenger tilgang til e-postadressen eller telefonnummeret du brukte for å registrere deg, så hold de hendige når du deaktiverer. Hvis du ikke kan huske passordet ditt, kan du alltid be om et nytt.


hva facebook tror du liker

Har du et spørsmål om Facebook? Kim har svaret ditt! Klikk her for å sende et spørsmål til Kim, hun kan bruke det og svare på det på radioprogrammet. Kim Komando Show sendes på over 450 stasjoner.Klikk her for å finne showet i ditt område.




I andre nyheter er det slik at nettkroker bruker din LinkedIn-profil for å stjele informasjonen din

LinkedIn er et populært verktøy for profesjonelle og bedrifter. Jobbsøkere og selskaper bruker det til å bygge et stort nettverk av tilkoblinger. I hendene på en smart nettkriminell kan den avsløre mer informasjon om deg enn du tror.