Slik sletter du alt du noensinne har søkt på på Google

Skremmer ideen om at Google kjenner hvert eneste bevegelse deg ut?

Tenk på det, tech-giganten kjenner hver bil du har tenkt på å kjøpe. Den kjenner også til mer personlige detaljer, for eksempel hvilke medisinske forhold du er sårt fra, hvilke kolleger du har prøvd å finne informasjon om, og hvor du tenker på å ta din neste tur.

Google vet alle disse tingene fra de mange Internett-søkene dine. Det er forståelig hvis du anser at dette er en forferdelig personvernrisiko - fordi den er det.



Derfor vil jeg fortelle deg hvordan du kan slette alt du noen gang har søkt på på Google.


skumle videoer nettsteder

Hva er Googles verktøy for Min aktivitet

La oss først snakke om Googles kontoinnstillingsverktøy, Min aktivitet. Her vil du se all søkeaktiviteten din på flere plattformer. Det er også her du kan redigere eller slette informasjonen du finner.




Gå til Googles hjemmeside for å finne Min aktivitet og logg inn på kontoen din. Trykk på sirkelen i øverste hjørne med det første innvendig, og en meny åpnes, klikk Min konto.


samsung auto motion pluss klar standard glatt

Klikk på Min aktivitet-delen som er oppført som et alternativ i forhåndsvisningsflisene.




Derfra vil du bli bedt om å bekrefte passordet ditt før noe av informasjonen din vises.


gratis e-postprogrammer




Deretter viser jeg deg hvordan du kan slette søkehistorikken din.

Slik sletter du Google-søkehistorikken din

Prosessen med å slette Google-søkehistorikken din er faktisk ganske enkel. Det første trekket ditt er å gå til Googles side Min aktivitet. Følg trinnene jeg ga deg tidligere for å komme dit.


stor munn billy bass den syngende sensasjonen

Bruk deretter disse trinnene for å slette hele søkehistorikken:




  • Trykk på Slett aktivitet av - På venstre side av Min aktivitet-siden vil du se en meny med handlinger. Trykk på Slett aktivitet av.

Dette vil få opp en valgboks der du velger en slettedato og produkt.

  • Velg All Time - Under Slett etter dato i valgfeltet, endre I dag til Hele tiden. Dette vil slette hvert Google-søk under kontoen din fra arkivet. (Merk: Det er også et alternativ å velge et datoperiode du vil slette søk fra, men det er enklere og sikrere å slette dem alle.)
  • Velg Søk - I rullegardinmenyen, endre alle produkter til Søk. Dette betyr at du bare vil slette søkehistorikken din. Det er flere alternativer å velge mellom, for eksempel Alle produkter, annonser, Chrome, kart, videosøk og YouTube. Hvis du bare ønsker å slette Google-søkehistorikken din, velger du Søk.
  • Tap Slett - Det vises en popup-vindu som advarer deg om at aktiviteten din kan gjøre Googles tjenester mer nyttige for deg, for eksempel bedre pendlingsalternativer i Kart og raskere resultater i Søk.
  • Klikk OK- En annen pop-up vil dukke opp og ber deg om å bekrefte at du vil slette søkeaktiviteten din fra hele tiden, og advarer deg om at disse varene blir slettet permanent fra Google-kontoen din.
  • Tap Slett.

Det er det, du har slettet Google-søkehistorikken din. Du bør følge denne prosedyren med noen måneder, slik at fremtidige søk ikke blir arkivert som de du nettopp har slettet. Så enkelt er det.