Hvordan du kan fortelle hvem som er logget på streamingkontoer

Streamingtjenester har endret måten vi ser på favorittprogrammene våre. Vi er ikke lenger bundet til et standard TV-apparat med en kabelboks. Denne friheten til å se på programmering hvor som helst har gitt oss muligheten til å 'dele' abonnementene våre med familie og venner. Hvem elsker ikke å dele? Til og med administrerende direktør i Netflix, Reed Hastings, ønsker passorddeling velkommen.

Mens de fleste holder seg til reglene når det gjelder strømmetjenestekontoer, spiller ikke noen kjeltringer seg etter boken og vil stjele tjenesten din. De hacker vanligvis kontoen din for å se innhold gratis. Imidlertid er det rapporter om uautoriserte brukere som tar denne praksisen til et annet nivå ved å låse abonnenter fra sine egne kontoer.

Å holde et øye med kontoen din er en av de beste taktikkene du kan bruke mot denne formen for hacking. La oss se på hvordan du kan fortelle hvem som er logget på streamingkontoer.



Hvordan en uautorisert bruker kan få tilgang til kontoen din

For å bidra til å redusere eller eliminere sjansen for at noen hacker streamingkontoen din, er det viktig at du forstår noen typiske måter en kriminell får tilgang til.

  • Du delte påloggingsinformasjonen din.
  • En autorisert bruker logget seg ikke ut av en enhet, slik at den var tilgjengelig.
  • Du var offer for en phishing-ordning som krevde at du delte påloggingsinformasjon.

La oss se på noen av de mest populære strømmetjenestene og hvordan du bedre kan administrere kontoene dine.

hodet

Det er enkelt å se eller fjerne en aktivert enhet på Hulu-kontoen din. Logg deg på Hulu via en nettleser og klikk på din Regnskap.

Velge Administrer enheter

Her kan du se alle enheter som har blitt brukt til å se på innhold og når det ble lagt til kontoen din. Hvis du ikke gjenkjenner en enhet og vil slette den eller vil rydde opp kontoen din, tapper du fjerne.


er ipad pro




Det andre alternativet til Hulu logger ut alle datamaskiner for å sikre at ingen for øyeblikket får tilgang til kontoen din. Gå inn på din Regnskap og klikk på Beskytt kontoen din.

Når du velger å logge ut av alle datamaskiner, må alle som vil ha tilgang til kontoen din oppgi passordet.

Netflix

Hvis du er bekymret for at en uautorisert bruker får tilgang til Netflix-kontoen din, kan du se hvilken type enhet som ble brukt, nøyaktig tidspunktet for kontoen din, samt geografisk beliggenhet og IP-adresse. Logg deg på Netflix og gå til Regnskap.

Under Innstillinger klikker du på Nylig strømningsaktivitet for enheter. Hvis du etter at du har lest listen over enheter, og lagt merke til uautoriserte, kan det være lurt å logge seg ut av dem. Trykk på Logg av alle enheter og logg av når du blir bedt om det.

Merk: Det kan ta opptil 8 timer å logge ut av alle enheter og vil påvirke alle profiler under kontoen din.

Amazon

Tror noen har ulovlig tilgang til Amazon-kontoen din? I så fall kan du avregistrere en enhet fra kontoen din og eliminere ens evne til å kjøpe apper eller artikler i appen ved hjelp av den enheten.

Logg inn på Amazon-kontoen din og få opp menyen ved å klikke på den lille pilen ved siden av Konto og lister. Bla ned og trykk på Innholdet og enhetene dine.

Her vil du se hver enhet som er registrert på kontoen din, hvilket Amazon-produkt hver enhet har og når enheten ble lagt til. Klikk på ruten ved siden av enheten du vil fjerne, og trykk på avregistrere.


last ned dette amerikanske livet gratis

Spotify

I motsetning til andre streamingtjenester tillater Spotify av lisensieringsgrunner ikke å streame musikken sin på mer enn én enhet om gangen. En uautorisert bruker kan fortsatt hacke kontoen din, uavhengig av denne begrensningen. Når denne personen får tilgang til kontoen din, blir du også låst på grunn av Spotifys ene enhet om gangen.




Her er tegn noen har overtatt kontoen din:

  • Passordet ditt fungerer ikke lenger
  • E-postkontoen din er endret
  • Spillelister er lagt til, redigert eller slettet
  • Abonnementet ditt har endret seg
  • En annen persons Facebook er koblet til Spotify-kontoen din

Hvis noen har overtatt kontoen din, er det første trinnet for å gjenvinne kontrollen å tilbakestille passordet ditt ved å bruke skjema for tilbakestilling av passord. Gå tilbake til kontosiden din og klikk SKIL UTE ALLTID.

Hvis e-postadressen din ble endret, er det viktig at du kontakter kundesupport hos Spotify. Gå til Kontakt skjema. Velge logger inn og velg Jeg kan ikke logge inn.

Tap JEG TRENGER HJELP, fyll ut skjemaet og SEND SPØRSMÅL.

Når du blir kontaktet av Spotify som svar på din situasjon, kan det hende du må bli bedt om å dele et skjermbilde av Spotify-kvitteringen eller kontoutskriften for sikkerhetsformål.