Slå av Facebooks mest irriterende funksjon

Tatt i betraktning at det er over en milliard mennesker som bruker Facebook-grupper, tilhører du sannsynligvis noen få allerede.

Selv om det er deilig å få kontakt og dele med andre i en gruppe, kan diskusjonene noen ganger bli lange og så mange at de tar over nyhetsstrømmen på hjemmesiden din, og lar deg bla i flere dager bare for å finne innlegg fra venner som ikke er i gruppen.


gratis halloween skrivebordsbakgrunn

Er det en måte å slå av denne irriterende funksjonen og redde deg selv fra å måtte bla gjennom skjerm etter skjerm? Ja det er det, og vi er her for å vise deg hvordan.






Slik justerer du gruppevarslingsinnstillingene

Vil du bremse rollen din - vel, i det minste gruppens rullering? Som med alt annet på Facebook, er varslingsalternativene for grupper enkle, men forvirrende.

  • Alle innlegg vil varsle deg hver gang medlemmene legger ut til gruppen.
  • Høydepunkter er varsler for foreslåtte innlegg eller innlegg med et høyt antall likes eller kommentarer. I tillegg kan høydepunkter være innlegg fra folk du følger.
  • Av hindrer deg i å motta varsler når medlemmene legger ut.

Det er noen advarsler her. Hvis gruppen er en Teams & Projects-gruppe, har du muligheten til å dempe chatten. Hvis gruppen din har 250 eller flere medlemmer, er varslingsinnstillinger som standard satt til Høydepunkter - ikke bekymre deg, du kan fortsatt slå av dette. Sist, men ikke minst, hvis gruppetypen er kunngjøring, uansett medlemstall, er standardinnstillingen Alle innlegg.

For å redigere gruppevarslingsinnstillingene, besøk Facebook på skrivebordet ditt og klikk på bjelleikonet øverst til høyre og trykk deretter på innstillinger.

Bla ned og klikk på grupper alternativ. Velg gruppen som du vil endre varsler for fra rullegardinmenyen.

Her kan du velge å bare motta høydepunkter, venners innlegg eller slå av gruppevarslene helt. Klikk Ferdig for å lagre innstillingene.

Hvordan forlate en gruppe

Kanskje du vil gå et skritt videre og forlate en gruppe. Velg menyen til venstre grupper og velg gruppen du vil forlate.

Klikk på Ble med fane og trykk Forlat gruppe.

Lurer du på hva som skjer når du forlater en gruppe? Ikke mye.

  • Du blir fjernet fra medlemslisten, og gruppen blir fjernet fra listen over grupper.
  • Du vil ikke lenger se gruppeposter i nyhetsfeeden din, eller motta gruppevarsler.
  • Medlemmene vil ikke bli varslet når du reiser.

Syk av annonser som følger deg rundt på internett? Kim har skapt et sted hvor du kan få venner og få kontakt med andre uten å bekymre deg for at dataene dine blir solgt til annonsører. Det er det helt nye annonsefrie Komando Community: et trygt og sikkert sted å bli sosial på nettet. Klikk eller trykk her for å lære mer om Komando Community.

Skjul eller slukk andres innlegg

Kanskje er det ikke gruppen som driver deg gal, men en individuell plakat du trenger en pause fra. Det finnes noen få valg som kan skjule eller snooze innleggene deres uten å måtte bli venn med dem.

Trykk på trepunktsmenyen på et innlegg fra personen du vil skjule. Velg å skjule det aktuelle innlegget, alle innlegg fra det aktuelle individet eller snooze i 30 dager.

Du har også muligheten til å oppheve personen, som lar deg være venner, men du vil ganske enkelt ikke se innleggene i strømmen din. Trinnene for å skjule eller snooze noens innlegg er de samme for både Android- og iOS-mobile enheter.


slå av annonser på facebook